Toco Tholin balsem

 
 
 
Incl. 21% VAT
€5.38
In stock
Manufacturer:
Toco Tholin Balsem Mild is gebaseerd op de Toco Tholin Druppels. De milde balsem is geschikt voor het verzorgen van spieren gewrichten. De etherische oliën verdampen minder snel wanneer ze in de balsem zitten. Als de balsem wordt aangebracht, dringen die werkzame olieen tot diep in de spieren door. De werkzame bestanddelen worden snel opgenomen en ook de doorbloeding wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen. Ook verzacht Toco Tholin Balsem Mild de luchtwegen wanneer je de borst en rug inwrijft en warm houd. Welke bestanddelen zitten erin Toco Tholin Balsem Mild? In Toco Tholin zit: pepermuntolie, eucalyptusolie, steranijsolie, petitgrainolie, lavendelolie, rozemarijnolie, kruidnagelolie en menthol. Hoe wordt Toco Tholin Balsem Mild gebruikt? De balsem is zacht en laat zich makkelijk over een oppervlakte verdelen. De balsem moet dun worden aangebracht en worden afgedekt. Dit zorgt ervoor dat de spieren worden verwarmd. Dik aanbrengen en niet afdekken heeft als gevolg dat de spieren worden verkoeld. Inhoud: 35 ml Dit product is een gezondheidsproduct. Lees voor gebruik altijd de aanwijzingen op de verpakking en in de bijsluiter. Raadpleeg bij twijfel of aanhoudende klachten een (huis)arts.

Be the first to review this product

 
Toco Tholin Balsem Mild is gebaseerd op de Toco Tholin Druppels. De milde balsem is geschikt voor het verzorgen van spieren gewrichten. De etherische oliën verdampen minder snel wanneer ze in de balsem zitten. Als de balsem wordt aangebracht, dringen die werkzame olieen tot diep in de spieren door. De werkzame bestanddelen worden snel opgenomen en ook de doorbloeding wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen. Ook verzacht Toco Tholin Balsem Mild de luchtwegen wanneer je de borst en rug inwrijft en warm houd.

Welke bestanddelen zitten erin Toco Tholin Balsem Mild? In Toco Tholin zit: pepermuntolie, eucalyptusolie, steranijsolie, petitgrainolie, lavendelolie, rozemarijnolie, kruidnagelolie en menthol.

Hoe wordt Toco Tholin Balsem Mild gebruikt? De balsem is zacht en laat zich makkelijk over een oppervlakte verdelen. De balsem moet dun worden aangebracht en worden afgedekt. Dit zorgt ervoor dat de spieren worden verwarmd. Dik aanbrengen en niet afdekken heeft als gevolg dat de spieren worden verkoeld.

Inhoud: 35 ml

Dit product is een gezondheidsproduct. Lees voor gebruik altijd de aanwijzingen op de verpakking en in de bijsluiter. Raadpleeg bij twijfel of aanhoudende klachten een (huis)arts.
Delivery:
We aim to deliver your order in 2 - 4 working days.
Shipping takes place once we received the payment of your order.
Shipping charge:
• Netherlands: € 5,95, orders above € 100,00 qualifies for free delivery.
• Belgium: € 6,95, orders above € 200,00 qualifies for free delivery.
• Italy and Spain: € 10,00
• All other European destinations: € 15,00
• Outside Europe: € 50,00

In the Netherlands we use DHL Parcel or DPD  to deliver your order.
All other European countries we ship with DHL Express.
Returns:
• We will happily refund or exchange any item purchased within 14 days.
• Products which are returned should be packed in their original packing.
Questions?
If you have any questions, please feel free to contact us any time.
- By phone:  0031 (0)174 - 221 333
- By e-mail: info@ciclismo24.com

Write Your Own Review

 

Ciclismo 24
P.O. Box 175
2290 AD Wateringen
The Netherlands

0031 (0)174 221 333

info@ciclismo24.com

newsletter

follow us

FaceBook Twitter Linkedin YouTube